Esmaspäeval tuleb veel soe suveilm

BNS
Copy
Päike.
Päike. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Esmaspäeval on veel oodata sooja suveilma, kuid läheneva madalrõhkkonna toel arenevaist pilverünkadest tuleb kohati hoovihma, õhtu poole on sajuhooge juba laialdaselt ja varitseb äikeseoht.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva laialdaselt selge, vastu hommikut lisandub pilvi. Kohati võib hoovihma sadada ja äikest olla. Paiguti tekib udu. Puhub idakaaretuul 2-7, hommikul saartel ja põhjarannikul kirdetuul kuni 10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 13-18, rannikul kuni 21 kraadi.

Peipsi järvel puhub idakaaretuul 2-6 m/s. Lainekõrgus on kuni pool meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 19-22 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-9, saartel ja põhjarannikul kuni 12, puhanguti 17 m/s. Sooja on 19-25, Lõuna-Eestis kuni 28 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt kirdetuul 4-9, pärastlõunal puhanguti 12 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1 meeter. Sajab hoovihma ja on äikeseoht. Nähtavus on enamasti hea. Sooja tuleb 23-26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles