Kõigile midagi: lähipäevil tuleb soe ja hoovihmadega suveilm

BNS
Copy
Mitmel pool sajab hoovihma.
Mitmel pool sajab hoovihma. Foto: Tairo Lutter

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil soe, kuid hoovihmadega suveilm, kui õhusooja maksimumid jäävad 23 ja 26 kraadi vahele.

Ööl vastu teisipäeval tuleb vahelduva pilvisusega, kohati sajab hoovihma ja on udu. Puhub lõunakaare tuul 3-8 saartel tugevneb kagutuul puhanguti 13 meetrit sekundis ja sooja on 13-18 kraadi. Teisipäeval on ennelõunal on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Keskpäeval lääne poolt alates pilvisus tiheneb ja saartele jõuab vihmasadu ning äike, mis laienevad mandrile. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub tuuledelasse ning sooja on 20-26 kraadu.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, Ida-Eestis on äikest, pärast südaööd lääne poolt alates jääb sajuhooge harvemaks. Puhub edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis ning sooja tuleb 12-17 kraadi. Kolmapäeval tuleb pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb päeval 17-23 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub läänekaare tuul 3-9 meetrit sekundis ja sooja tuleb 10-16 kraadi.

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest, kuid väiksem on sajuvõimalus Loode-Eestis. Puhub läänekaare tuul 3-9, pärastlõunal põhjarannikul loodetuul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja tuleb 17-20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles