Lähipäevil sajab mitmel pool hoovihma

BNS
Copy
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Margus Ansu

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil üle Eesti oodata kohatiste vihmahoogudega ilma.

Ööl vastu reedet on muutliku pilvisusega ilm. Enne keskööd on üksikuid, pärast keskööd laialdasemalt sajuhooge. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 9-14 kraadi. Reede päeval on pilves selgimistega ja vihmahoogudega ilm. Õhtupoolikul pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja lääne-, Lääne-Eestis loodetuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 15-19 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi. Laupäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtul on sajuhooge hõredamalt. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 16-19 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi. Pühapäeva päeval pilvisus tiheneb. Hommikul jõuab saartele vihmasadu ja laieneb üle maa. Puhub edelatuul 4-9 m/s, pärastlõunal pöördub lääne poolt alates loodesse ja tugevneb saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on 16-19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles