Lähipäevil kerkivad õhusooja maksimumid 18 kraadini

BNS
Copy
Soe kevadilm Tallinnas.
Soe kevadilm Tallinnas. Foto: Tairo Lutter

Õhusooja maksimumid kerkivad laupäeval 18 kraadini, pühapäeval on aga taas jahedam ilm.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab nõrka vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 2-8 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on vihmahooge. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 12-17, meretuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.

Laupäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib paiguti vähest vihma sadada. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, saartel puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool on vihmahooge, õhtul jõuab saartele ja Loode-Eestisse tihedam vihmasadu, mis levib kagu suunas. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub saartelt alates loodesse. Sooja on 12-18, meretuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.

Pühapäeva öösel loode poolt alates taevas selgineb. Vihmasadu eemaldub Ida-Eesti kohalt aegamisi Peipsi taha, hommikuks sadu lakkab. Tuul pöördub kõikjal loodesse 3-8, puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks 1-6 soojakraadini. Päeval on selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti võib hoovihma sadada. Puhub loode- ja läänetuul 4-9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 8-12, meremõjuga rannikul kuni 6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles