Lähipäevil tuleb kuni 14 kraadi sooja

BNS
Copy
Kevadine ilm Pärnus.
Kevadine ilm Pärnus. Foto: Urmas Luik

Lähipäevad pakuvad nii päikesepaistet kui ka pilvisemat ilma ning õhutemperatuuri maksimumid ulatuvad 14 kraadini.

Laupäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt loodetuul 2-5, rannikul kuni 8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi, tuulele avatud rannikul tuleb kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 2-8, Soome lahe ääres lääne- ja edelatuul puhanguti 12 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul sajab kohati vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisuse nõrkade vihmahoogudega ilm, kohati võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub lääne- ja edelatuul 4-9, puhanguti 13 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Esmaspäeva öö hakul on taevas selge. Pärast keskööd põhja poolt alates lisandub pilvi, aga ilm püsib sajuta. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, puhanguti 13, põhjarannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal võib kohati veidi vihma sadada. Puhub edelatuul 5-12, puhanguti 15, põhjarannikul kuni 18 m/s. Sooja on 10-14, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles