Lähipäevil läheb ilm jahedaks

BNS
Copy
Kevadine suurvesi Kärevere luhal
Kevadine suurvesi Kärevere luhal Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postmees

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil sügiseselt jahedaks ning öösiti pole pääsu ka miinuskraadidest.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjatuul 4-10, saartel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Hommikupoolikul võib olla Ida-Eestis kohati sajuhooge. Puhub põhja- ja loodetuul, Soome lahe ääres pöördub läänekaarde 4-10 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese või vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, rannikul tuleb kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Lääne- ja Põhja-Eestis sajab vihma ja lörtsi, ennelõunal Kirde-Eestis võimalik ka vähene lumi. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, pärastlõunal tugevneb edelatuul 5-10, rannikualadel puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 4-8 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 4-10, enne keskööd põhjarannikul edelatuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Sajab vihma ja lörtsi, Loode-Eestis on saju võimalus väike. Puhub loode- ja läänetuul 5-10 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles