Ilmateenistus lubab ilusat ilma

BNS
Copy
TRT01: PEIPSI JÄRV : KARJAMAA, EESTI, 01AUG14 -  
Peipsi järve rand Alajõe vallas, Karjamaa külas.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: PEIPSI JÄRV : KARJAMAA, EESTI, 01AUG14 - Peipsi järve rand Alajõe vallas, Karjamaa külas. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Margus Ansu/pm/scanpix Baltics

Pühapäev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul üsna selge taevaga ja võrdlemisi nõrga tuulega. Eeloleva nädala esimeses pooles ootavad ees päikesepaistelised kevadilmad ja kõrgrõhkkonna toel kerkivad õhutemperatuurid paiguti kuni 15 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati võib tekkida udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Külma on 1-6 kraadi, rannikul kohati kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 2-6 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 2-4 kraadi.

Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, põhjarannikul läänekaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 2-6 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 6-9 kraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul kiirusega 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 8-13, rannikul 5 kraadi lähedal.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub kirdesse kiirusega 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9-14, meretuulega rannikul 5 kraadi lähedal.

Kolmapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, puhanguti 13, rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 10-15, meretuulega rannikul 5 kraadi lähedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles