Lähipäevil on oodata väheste külmakraadidega olulise sajuta ilma

BNS
Copy
Lindude kevadränne.
Lindude kevadränne. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil oodata vähese lumesajuga ilma.

Ööl vastu reedet on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab kohati vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur ulatub 5 külmakraadini. Reede päeval pilvisus hõreneb. Ida-Eestis võib sadada kohati vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur ulatub kolmest külmakraadist ühe soojakraadini.

Ööl vastu laupäeva on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s, hommikul on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Külma on 5-11 ning kohati kuni 15 kraadi. Laupäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 2-7 m/s, õhtupoolikul tugevneb Loode-Eesti rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur ulatub kolmest külmakraadist kahe soojakraadini.

Ööl vastu pühapäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 1-7 kraadi. Pühapäeva päeval on vähene pilvisus, kuid õhtu poole pilvisus tiheneb. On olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles