Kolmapäeval tuleb kuni kolm kraadi sooja

BNS
Copy
Lumememm sulab.
Lumememm sulab. Foto: Arvo Meeks

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb kolmapäeval kuni kolm kraadi sooja.

Öösel lääne poolt alates taevas selgineb. Mandril sajab lund ja lörtsi, on jäidet, hommikuks taandub sadu Eesti idapiiri taha. Kohati on udu. Öö hakul puhub mandril lõunakaare tuul, saartelt alates pöördub loodesse, hommiku poole ka läände ning puhub 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni -4, saartel ja läänerannikul -1 kuni +1 kraadi.

Peipsi järvel puhub öö hakul lõuna- ja kagutuul, pärast keskööd pöördub loodesse ja puhub 3-8, puhanguti 11 meetrit sekundis, hommikul tuul nõrgeneb ja pöördub läände. Sajab lund, sekka lörtsi, hommikuks taandub sadu itta. Nähtavus on mõõdukas või halb, hommikuks paraneb. Külma on 1-2 kraadi.

Ennelõunal on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Pärastlõunal pilvkate tiheneb. Õhtul hakkab saartel lörtsi ja vihma sadama. Sadu liigub kiiresti mandrile, sisemaal tuleb sekka ka lund. On jäidet. Edelatuul tugevneb 5-11, puhanguti 14, rannikul kuni 17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, õhtul tõuseb veidi.

Peipsi järvel puhub lääne- ja edelatuul 3-8 meetrit sekundis, pärastlõunal tugevneb edelatuul 5-10, õhtul puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Tuleb kuni kraad külma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles