Eeloleval nädalal muutub ilm külmemaks

BNS
Copy
Pakane
Pakane Foto: www.freepik.com

Lähipäevad toovad lumelisa ja õhutemperatuur püsib valdavalt miinuses, langedes kolmapäeva öösel koguni 12 külmakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Sajab lund, kohati tuiskab. Sisemaal puhub põhjakaaretuul 4-9 m/s, saartel ja rannikul põhja- ja loodetuul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Külma on 1-6 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund ja kohati tuiskab. Puhub põhjakaaretuul 4-10, Lääne-Eesti rannikualadel loodetuul puhanguti 15 m/s. Külma on 1-4 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund. Põhjakaaretuul nõrgeneb 2-8 m/s. Külma on 2-7 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 1-6 m/s. Külma on 6-12, rannikul paiguti 2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Tuul pöördub idakaarde kiirusega 2-7 m/s. Külma on 4-9, rannikul paiguti 1 kraad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles