Pühapäeva öösel tuleb kuni 18 kraadi külma

BNS
Copy
SAKALA01: TALV : VILJANDI, EESTI, 05FEB12
Talv. Talvine viljandi. Linn on mattund suitsu. Käre pakane. 
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01: TALV : VILJANDI, EESTI, 05FEB12 Talv. Talvine viljandi. Linn on mattund suitsu. Käre pakane. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig

Ööl vastu pühapäeva võib kohati tulla kuni 18 kraadi pakast, päev pakub aga mitmel pool plusskraade, prognoosib ilmateenistus.

Öö hakul on ilm selgem, keskööl lääne poolt alates pilvisus järk-järgult tiheneb. Hommikupoole ööd jõuab saartele lumesadu, mis edasi mandrile laieneb, ühtlasi on pinnatuisku. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti kuni 11 m/s, saartel pöördub hommikuks lõunasse ja tugevneb 7-12, puhanguti 15 m/s. Külma on 8-14, selge taeva all kuni 18 kraadi, saartel ja läänerannikul 1-7 kraadi. Teedel on libeduseoht!

Peipsi järvel puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Ilm on peamiselt sajuta ja nähtavus on hea. Külma on 9-11 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Sajab lund, saartel ka lörtsi, kohati tuiskab. Pärastlõunal sadu hõreneb. Tuul pöördub kagusse ja lõunasse ning puhub 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s, õhtul pöördub saartel edelasse ja nõrgeneb. Külma on 2-8 kraadi, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Teedel on libeduseoht!

Peipsi järvel pöördub tuul hommikupoolikul kagusse ja puhub 2-8, puhanguti 12 m/s. Sajab lund. Nähtavus on mõõdukast halvani. Külma on 6-8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles