Jõulunädalal tuleb talv tagasi

BNS
Copy
Jõulunädalal tuleb talv tagasi.
Jõulunädalal tuleb talv tagasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uuel nädalal muutub ilm taas talviseks – puhub tugev põhjatuul, sajab lund ja tuiskab ning õhutemperatuur langeb päev päevalt.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva peamiselt pilves ilm. Hooti sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja kirdetuul 6-11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm, paiguti on lühiajalisi selgimisi. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub põhjatuul 6-11, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 18 m/s. Külma on 3-8 kraadi. Pärastlõunal läheb vähehaaval külmemaks.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Hommikuks tuul mõnevõrra nõrgeneb. Külma on 7-13, saarte rannikul paiguti 4-6 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves üksikute selgimistega pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 5-10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm, kuid paiguti on ka lühiajalisi selgimisi. Kohati sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 3-9 m/s. Külma on 6-11, Kagu-Eestis kohati 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves ilm paigutiste selgimistega. Kohati sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 2-7 m/s. Külma on 7-12, saarte rannikul kohati 4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles