Pühapäeval tuleb vesine talveilm

BNS
Copy
Ilm muutub lörtsiseks.
Ilm muutub lörtsiseks. Foto: Kristjan Teedema

Madalrõhkkond tõmbub pühapäeval rohkem Rootsi kohale, õhutemperatuur liigub valdavalt plussi ja päeval on Eestis tõusva õhurõhu foonil vaid üksikuid vihma-, lörtsi- ja lumehooge.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva enamasti pilves ilm. Sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Mitmel pool on udu. Teedel esineb libedust. Puhub lõunakaaretuul 2-9, öö hakul Virumaal puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1, saarte rannikul kuni +4 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 3-9, puhanguti kuni 11 m/s. Sajab lörtsi ja vihma, vastu hommikut ka lund. Nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur 0 kuni -1 kraadi.

Pühapäeva päeval on mandril pilves, saartel üksikute selgimistega ilm. Kesk- ja Ida-Eestis sajab lund ja lörtsi, lääne pool on üksikuid lörtsi- ja vihmahooge. Mitmel pool on udu. Libeduseoht püsib. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on -1 kuni +1, saarte rannikul tuleb kuni 4 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub kagu- ja lõunatuul 2-7 m/s. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja lund. Nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur -1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles