Täna on avatud Haapsalu-Noarootsi jäätee

Mirjam Mäekivi
, uudistetoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääteel tohib sõita autoga, mille tegelik mass on 2,5 tonni.
Jääteel tohib sõita autoga, mille tegelik mass on 2,5 tonni. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna kella 17.30ni liikluseks avatud Haapsalu-Noarootsi 3,7 kilomeetri pikkune jäätee.

Jäätee algab Haapsalust Suur-Mere tänava lõpust ning lõpeb Noarootis Österby sadamas, teatas maanteeamet. Infot jäätee seisukorra kohta saab telefonil 50 66 224.

Jääteele sõites tuleb kaasa võtta mobiiltelefon ja tutvuda teabetahvlil oleva infoga. Muutuvate ilmastiku- ja jääolude korral võidakse jääteed liikluseks sulgeda.

Varahommikused maanteeolud

Varahommikul enne kella 6 olid suuremate riigimaanteede katted lume- ja libedusetõrjest peamiselt soolalumesegused või soolamärjad. Eesti idapoolses osas olid teekatted lumevabad ja kuivad, kuid kohati oli teedel lenduvat lund.

Kõikjal esines libedaid teelõike, libedusega tuleb arvestada ka ristmikel. Sajualadel ja tuisus oli nähtavus piiratud.

Teetemperatuure mõõdeti -5 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -13 kraadini Ida- ja Kagu-Eestis.

Liikluspiirang kehtib täna Järvamaal Koeru alevikus Jaani teel, kus raiutakse teeäärseid puid. Töötsoonis on kiirus piiratud 30 km/h, vajadusel võivad tekkida lühiajalised liiklusseisakud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles