Pühapäeval võib veidi sadada

BNS
Copy
Vihmapiisad.
Vihmapiisad. Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Pühapäeva ennelõunal on oodata muutliku pilvisusega kuiva ilma, kuid pärastlõunast alates tõmbub taevas pilve ning paiguti võib vihma tulla.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati on sajuhooge. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, puhanguti 13, öö hakul rannikul kuni 13, puhanguti 18 m/s. Pärast keskööd tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni +2, tuulele avatud rannikul kuni +7 kraadi.

Peipsi järvel puhub loodetuul 7-9, puhanguti 13 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Lainekõrgus on 0,8-1,3 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-3 kraadi.

Pühapäeva ennelõunal on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunast kattub taevas lääne poolt alates pilvedega ja õhtul võib saartel ning mandri loodeosas ka veidi vihma sadada. Puhub läänekaaretuul 2-9, puhanguti 11 m/s. Õhtupoolikul pöördub tuul saartelt alates edelasse ja tugevneb 7-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-6, saartel kuni 9 kraadi.

Peipsi järvel puhub loodetuul 5-9, puhanguti 11 m/s. Pärastlõunal tuul veidi nõrgeneb. Õhtupoolikul puhub läänekaaretuul 3-5 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Ennelõunal võib veel kohati sajuhooge olla, pärastlõuna tuleb enamasti sajuta. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 2-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles