Nädala alguses sajab vihma

BNS
Copy
Vihmavari tasub uuel nädalal käepärast hoida.
Vihmavari tasub uuel nädalal käepärast hoida. Foto: Lilli Tölp

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil senisest vihmasemaks, kuid õhusooja maksimumid püsivad jätkuvalt kindlalt üle 10 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15, saartel 17 m/s. Sooja on 2-8, Eesti lääneservas kuni 11 kraadi, Kagu-Eestis on temperatuur kohati 0 kraadi lähedal.

Päeval pilvisus tiheneb. Lääne-Eestis sajab mitmel pool vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-12, puhanguti 14, rannikul kuni 18 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikul nõrgeneb. Sooja on 2-8, Lääne-Eesti rannikul kuni 10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja Lääne-Eestis sajab vihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub lõunakaare tuul 1-6 m/s. Sooja on 1-6, Lääne-Eesti rannikul kuni 9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles