Lähipäevil muutub ilm vihmasemaks

BNS
Copy
Inimesed vihmasajus.
Inimesed vihmasajus. Foto: Tairo Lutter

Nädala keskpaigas jäävad suvised õhutemperatuurid küll püsima, kuid lauspäike asendub kohatiste vihmasagarate ja isegi äikesega.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 14-20 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese pilvisusega ilm. Õhtul Lääne-Eesti saartel ja mandri lõunaosas pilvisus tiheneb, mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub idakaaretuul 4-10, saartel puhanguti 12-15 m/s. Sooja on 27-32, tuulele avatud rannikul kuni 24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Äikesevihm levib Lääne-Eesti saartelt ja mandri lõunaosast põhja-kirde suunas. Puhub ida- ja kagu-, hommikul Lääne-Eesti saartel lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 16-20 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikest. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on äikeseoht. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10 m/s. Sooja on 14-19 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 19-24 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles