Pärnus valmis hiigellumememm

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna põhikooli 9a klassi õpilased Sten Roosaar (ülal), Kaspar Kikerpill (paremal) ja Ken-Kristjan Toomjõe valmistasid neljameetrise lumememme.
Pärnu Vanalinna põhikooli 9a klassi õpilased Sten Roosaar (ülal), Kaspar Kikerpill (paremal) ja Ken-Kristjan Toomjõe valmistasid neljameetrise lumememme. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Vanalinna põhikooli viimase klassi õpilased ehitasid eile kunstiõpetuse tunnis ligi neljameetrise lumememme, mis sai nimeks Super Gigant.


Lumememme püstitamise mõte tuli 9.a klassi poistelt Kaspar Kikerpillilt ja Sten Roosaarelt, kelle arvates võiks valmistada suurema lumememme kui sama kooli 1. klassi õpilased eelmisel päeval, rääkisid üheksandikud lehetoimetusele.



Esmalt said poisid valmis ligi 2,5meetrise lumememme. Ja kui nad mõni tund hiljem, enne kunstiõpetuse tundi õpetajalt küsisid, et “mis me täna tunnis teeme?”, vastas too, et võiks ju valmistada lumememmesid.



Selle peale haarati garderoobist oma õueriided ja töö läks lahti. Steni ja Kaspari alustatud lumememm kerkis kunstiõpetuse tunni ajal klassikaaslaste abil neljameetriseks ja sai nimeks Super Gigant.



„Tehtud tööga olid rahul kõik,“ arvasid Vanalinna põhikooli üheksandikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles