Lähipäevade ilm kuivusele olulist leevendust ei too

BNS
Copy
Palava ilmaga hoiavad Berliinis noored jalgu purskkaevus.
Palava ilmaga hoiavad Berliinis noored jalgu purskkaevus. Foto: FILIP SINGER/Scanpix Baltics

Lähipäevade ilm jääb suviseks ja üsna päikesepaisteliseks, nii et hoovihmasagarad üldist kuivust märkimisväärselt ei leevenda.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 3-8, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja on 10-15, rannikul kuni 18 kraadi. Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal esineb vihmahooge laialdasemalt ning on äikesevõimalus. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 13, rannikul 15 meetrit sekundis. Õhtul pöördub tuul saartel loodesse. Sooja on 19-24 kraadi, sajupilvede all on jahedam.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on äikesevõimalus. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja põhja kiirusega 4-10, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 11-16, rannikul kuni 18 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib hoovihma sadada. Puhub loodetuul 5-10, puhanguti 14 meetrit sekundis. Rannikul ulatuvad puhangud 17 meetrit sekundis. Sooja on 18-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 3-8, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja on 11-16, rannikul kuni 18 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Sooja on 20-25 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles