Lähipäevil püsivad õhusooja maksimumid üle 30 kraadi

BNS
Copy
Palav ilm Tartu kesklinnas.
Palav ilm Tartu kesklinnas. Foto: Sille Annuk

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsivad lähipäevil õhusooja maksimumid üle 30 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib hoovihma sadada. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 16-20, rannikul kuni 23 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on tugevate puhangute oht. Sooja on 28-33 kraadi, meremõjuga rannikul kuni 25 kraadi.

Reede öösel on vaialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega ja enamasti sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 17-23 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning on äikese võimalus. Puhub loode- ja läänetuul 3-8, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 27-32, Soome lahe rannikul kuni 24 kraadi.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 3-8 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kuni 23 kraadi. Päeval on enamasti päikeseline ilm. Puhub loodetuul 3-8 m/s, põhjarannikul tugevneb õhtupoolikul lääne- ja edelatuul puhanguti 14 m/s. Sooja on 25-30 kraadi, Soome lahe rannikul kuni 23 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles