Esmaspäevane ilm tuleb kuum ja heitlik

BNS
Copy
Kuumakahjustusi aitab vältida piisav veetarbimine.
Kuumakahjustusi aitab vältida piisav veetarbimine. Foto: Shutterstock

Esmaspäeval laguneb Venemaa kohal laiuv kõrgrõhkkond ja läänest läheneb niiskema, kuid jätkuvalt väga sooja õhumassiga madalrõhuvöönd. See hoiab maksimaalsed õhutemperatuurid jätkuvalt 35 kraadi juures, kuid kostitab meid vahelduseks ka hoovihma, äikese ja rahega.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 16-22 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaaretuul 2-6 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,6 meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 16-18 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal on äikest ja välistatud ei ole rahe. Puhub lõunakaaretuul 2-8, puhanguti kuni 11 m/s. Äikese ajal esineb tugevamaid tuuleiile. Sooja on 30-35, rannikul kohati 25 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaaretuul 3-7, puhanguti 10 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,9 meetrit. Pärastlõunal sajab hoovihma, on äikest ja äikese ajal paisuvad tuuleiilid tugevamaks. Nähtavus peamiselt hea. Sooja on 30-32 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles