Ilmaprognoos annab lootust päikeseliseks nädalalõpuks

BNS
Copy
Ilmaprognoos annab lootust päikeseliseks nädalalõpuks
Ilmaprognoos annab lootust päikeseliseks nädalalõpuks Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ilmateenistus lähipäevadeks veel suurt suvesooja ei luba, kuid nädala lõpp tuleb vähemalt päikesepaisteline.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Mitmel pool on udu. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1-7 meetrit sekundis. Sooja on 3-8 kraadi, maapinnal langeb temperatuur kohati 0 kraadini. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-7, rannikul kuni 10 meetrit sekundis. Sooja on 13-18, rannikul kohati 10 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-8, põhjarannikul kuni 11 meetrit sekundis. Sooja on 3-8 kraadi, maapinnal langeb temperatuur kohati 0 kraadini. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma, saju tõenäosus on suurim Kagu-Eestis. Puhub põhjakaare tuul 4-10 meetrit sekundis. Sooja on 13-16, rannikul kohati 10 kraadi.

Pühapäeva öösel on enamasti selge ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 meetrit sekundis. Sooja on 2-8 kraadi, maapinnal võib aga temperatuur kohati koguni kolme miinuskraadini langeda. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1-7 meetrit sekundis. Sooja on 13-17, rannikul kohati 11 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles