Loomade varjupaik vajab kiiresti titehoidjaid

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loomade varjupaika toodi kaheksa vastsündinud kutsikat, kes vajavad kiiresti abi hooldamisel ja toitmisel.
Pärnu loomade varjupaika toodi kaheksa vastsündinud kutsikat, kes vajavad kiiresti abi hooldamisel ja toitmisel. Foto: Ants Liigus

Pärnu loomade varjupaika toodi eile kaheksa vastsündinud kutsikat, kes vajavad kiiresti abi hooldamisel ja toitmisel.


Varjupaiga juhataja Birjo Piiroja sõnul olid kõige rohkem kahepäevased kutsikad pandud pappkasti ja jäetud Pikk 8 maja trepikotta. “Kui keegi sealtkandist teab, kes võiks olla kutsikate ema ja emakoera peremees, võiks meiega ühendust võtta,” ütles Piiroja. “Kahtlemata on tegu loomade hülgamise ja abitusse seisundisse jätmisega, mis on loomapidamisseaduse rikkumine.”



Kutsikad vajavad toitmist iga poolteise tunni tagant nii päeval kui öösel, varjupaigas selleks aga võimalusi pole. Seepärast loodavad varjupaiga töötajad leida mõne vabatahtliku, kes kas või mõne koeratite eest hoolitsemise enda peale võtaks. Kõige parem oleks anda kutsikad ajutiselt mõne imetava emakoera hoole alla, aga abiks on ka mõni hoolitsev inimene, kes jaksaks pisikesi pidevalt toita.



Kellel on võimalik kutsikaid aidata, palutakse võtta ühendust varjupaigaga telefonil 449 5565 või 524 6705.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles