Eeloleva nädala esimene pool tuleb suvine

BNS
Copy
Maikuus sünnivad põtradel vasikad, karud liiguvad ringi poegadega, metssigadel on põrsad ja lindudel on käimas pesitsushooaeg.
Maikuus sünnivad põtradel vasikad, karud liiguvad ringi poegadega, metssigadel on põrsad ja lindudel on käimas pesitsushooaeg. Foto: Janusz Pieńkowski / PantherMedia / Janusz Pieńkowski / Scanpix

Venemaa kohal laiuv kõrgrõhkkond avab eeloleva nädala alguses sooja õhu juurdevoolu, mis muudab ilmad üsnagi suviseks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva veel muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, puhanguti kuni 13, rannikul 15 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab kohati hoovihma. Puhub valdavalt lõunatuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 16-21, meretuulega rannikul 10 kraadi ümber.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Teisipäeva päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 18-23, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub kagutuul 5-10, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 5-10, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 19-24, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles