Nädala lõpp ja uue nädala algus tuleb kevadine

BNS
Copy
Kevad annab endast looduses märku igal sammul.
Kevad annab endast looduses märku igal sammul. Foto: Urmas Luik

Nädala lõpp ja uue nädala algus tuleb päikesepaiste toel kevadine, kuigi öistest miinuskraadidest vee lahti ei saa, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi. Päeval on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 11-16, tuulele avatud rannikul kuni 7 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on enamasti päikesepaisteline ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, puhanguti 11 m/s. Sooja on 11-16, tuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi. 

Esmaspäeval on enamasti selge ja sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 4-9, puhanguti 11 m/s. Sooja on 11-17, tuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles