Lähipäevil langeb öine õhutemperatuur üheteistkümne miinuskraadini

BNS
Copy
Vesi külmub katuselt alla liikudes just jääpurikateks, aga mitte näiteks jääplaadiks seetõttu, et veel on pindpinevus, mis püüab muuta vett kerakujuliseks.
Vesi külmub katuselt alla liikudes just jääpurikateks, aga mitte näiteks jääplaadiks seetõttu, et veel on pindpinevus, mis püüab muuta vett kerakujuliseks. Foto: Dmitri Kotjuh

Eeloleva nädala keskpaik toob nii päevaseid plusskraade kui ka öist külma, mil termomeetrinäidud paiguti üheteistkümne miinuskraadini langevad.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Mõnel pool võib olla udu. Puhub läänekaare-, saartel põhjakaaretuul 2-8, põhjarannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, paiguti -7 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja vihma. Puhub läänekaare-, saartel põhjakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s. Külma on 2-8, paiguti 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 2-8, paiguti 11 kraadi. Neljapäeva päeval on jätkuvalt pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Õhtu poole on Loode-Eestis pilvisem ning mitmel pool lumesajuga. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Õhtul tugevneb saartel ja põhjarannikul kirdetuul puhanguti 12-14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles