Eelolev nädal algab pilviselt ja sajuselt

BNS
Copy
Vihma- ja lörtsisadu.
Vihma- ja lörtsisadu. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Järgmise nädala algus eriti päikest ei näita, sajab vihma, lund ja lörtsi ning õhutemperatuurid pendeldavad öiste plusside ja päevaste miinuste vahet.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd läheb sadu mitmel pool üle lumeks. Mitmel pool on jäidet. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, ennelõunal kohati ka lund. Puhub läänekaaretuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 1-4 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6, paiguti -9 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lörtsi. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Külma on 1-7, paiguti 10 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles