Lähipäevad tulevad öiste miinus- ja päevaste plusskraadidega

BNS
Copy
Sulailm südalinna tänavail
Sulailm südalinna tänavail Foto: Mihkel Maripuu

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil öösiti väheseid miinuskraade, päeval on aga temperatuur plusspoolel.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm, pärast keskööd Lääne-Eestis selgineb. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on Lääne-Eestis selge ja vähese pilvisusega, Ida-Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 5-10, ennelõunal saartel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund, mandri lääneservas ka lörtsi ning Lääne-Eesti saartel lörtsi ja vihma. Lääne-Eestis on jäiteoht. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, Lääne-Eesti saartel tuleb kuni +3 kraad. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 3-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 1-7 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles