Ilm püsib uue nädala alguses talviselt karge

BNS
Copy
Härmas puud joonistavad talvises looduses maalilisi pilte.
Härmas puud joonistavad talvises looduses maalilisi pilte. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi eeloleval nädalal ei ole esialgsete prognooside kohaselt lauspakast oodata, on talv siiski täies hoos ja pakub küünlakuu keskpaigale kohaselt läbivaid miinuskraade.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm.

Puhub põhjakaaretuul 2-8, öö hakul saartel puhanguti 13 m/s. Külma on 9-15, Kirde-Eestis kohati kuni 18, saarte rannikul 3-6 kraadi.

Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati lund. Puhub valdavalt läänekaaretuul kiirusega 1-7 m/s. Külma on 2-8, Ida-Eestis kuni 11 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kerget lund.

Puhub läänekaaretuul 4-10, hommikul rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 3-9, saartel tuleb kuni 1 kraad sooja. Öö hakul on Kagu-Eestis aga oodata kuni 15 külmakraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab kerget lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul põhjakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub idakaaretuul kiirusega 1-6 m/s. Õhutemperatuur langeb -10 kuni -15, saarte rannikul kohati -5 kraadi lähedale.

Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 9-15, saartel kohati 5 kraadi tuuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles