Lume äravedu Mäo liiklussõlmes sunnib õhtul kiirust piirama

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumevedu.
Lumevedu. Foto: Kristjan Teedema

Täna õhtul alates kella 20-st kuni kella 3-ni öösel teostatakse lume äravedu Järva maakonnas Mäo liiklussõlmes (km-d 85-91), mistõttu on kiirus seal piiratud 70 km/h.

Reede, 27. jaanuari öösel vastu laupäeva (kella 23-st kuni kella 4-ni) on liiklusele suletud Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril asuv remonditav Variku viadukt, vahendas maanteeinfokeskus.

Ümbersõit sõidukitele registrimassiga kuni 10 tonni toimub Tartus Aardla ja Roopa tänava kaudu; sõidukitele registrimassiga üle 10 tonni toimub ümbersõit Riia ringristmikult Külitse ja Ülenurtme kaudu.

Pärastlõunal enne kella nelja olid teekatted suurematel riigimaanteedel peamiselt kuivad, metsavahelistel lõikudel ka niisked. Paiguti oli sõiduradade vahel ja teede laiendusetel soolalund, Saaremaal vähest lenduvat lund.

Teekatte temperatuure mõõdeti -4 kraadist Saaremaal kuni -12 kraadini Kirde-Eestis. Ilm oli vahelduva pilvisususega, vähest lund sadas Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles