Ilm läheb nädala lõpu poole pehmeks

BNS
Copy
Tallinn, Tallinn, 26.01.2016
Sulailm Tallinnas
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, Tallinn, 26.01.2016 Sulailm Tallinnas FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Kui kolmapäeva öösel on veel kohati külma kuni 19 kraadi, siis nädala lõpu poole läheb ilm oluliselt pehmemaks, prognoosib ilmateenistus.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 4-9, hommikuks tugevneb kagutuul saartel ja rannikul kuni 11, puhanguti kuni 16 m/s. Saartel ja läänerannikul on külma 3-9, mandril 10-16, kohati 19 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Saartelt alates hakkab lund sadama ja tuiskab. Puhub kagutuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Külma on saartel 3-7, mandril 8-14 kraadi, õhtul temperatuur saartel tõuseb.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab, saartelt alates läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks ning on jäidet. Puhub kagutuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärast keskööd pöördub saartelt alates lõunasse ja edelasse ning nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on öö hakul saartel vahemikus 0 kuni -4 kraadi, mandril -6 kuni -12 kraadi, hommikuks tõuseb saartel ja Lääne-Eestis vahemikku -1 kuni +4, ida pool -2 kuni -9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Lumesadu läheb lääne poolt alates järk-järgult üle lörtsiks ja vihmaks ning on jäidet. Õhtuks sadu Lääne-Eestis lakkab. Tuul pöördub kõikjal lõunasse- ja edelasse ning puhub 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku -1 kuni +4 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab peamiselt lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 5-10, saartel edelatuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab peamiselt lörtsi ja vihma, pärastlõunal jõuab loode poolt uus tihedam sajuala lörtsi ja vihmana. Püsib jäiteoht. Puhub lõunakaare tuul 5-10, saartel kagutuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles