Nädala lõpp toob kuni 25 miinuskraadi

BNS
Copy
Pakane Tartus.
Pakane Tartus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi toob nädala lõpp kohati kuni 25 miinuskraadi, uue nädala alguses võivad aga kohati taas tulla ka mõned plusskraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Saartel ja läänerannikul on külma 7-12, sisemaal 13-18, Kagu-Eestis kuni 25 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab nõrka lund. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Pärastlõunal on külma 3-9, Kagu-Eestis kuni 11 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nõrka lund. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 2-8 m/s. Külma on 6-11, rannikul kohati kuni 2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nõrka lund. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, Kagu-Eestis on külma 5-10 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ja läänerannikul ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -6 kraadi, Kagu-Eestis on külma 7-12 kraadi, hommikuks temperatuur tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ja läänerannikul ka lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, Kagu-Eestis tuleb külma 3-5 kraadi, pärastlõunal temperatuur langeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles