Eeloleva nädala õhutemperatuurid tiirlevad nulli ümber

BNS
Copy
Lörtsisadu.
Lörtsisadu. Foto: Madis Veltman / Postimees

Algaval nädalal võivad öised õhutemperatuurid paiguti viie miinuskraadi peale kukkuda, päeviti aga tuleb kohati teist samapalju sooja. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Ida-Eestist levib sajuvöönd lääne poole, enamasti sajab lund ja lörtsi ja sadu on võrdlemisi nõrk. Puhub valdavalt idakaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mandril on üksikuid, saartel ja läänerannikul laialdasemalt sajuhooge ning sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Hommikuks tugevneb saartel ja rannikul edelatuul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, rannikul kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Saartel ja läänerannikul sajab veidi lörtsi ja vihma, mandri sisealadel võib olla üksikuid lörtsi- ja lumehooge. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, mandril ka lund. Kagu-Eestis on saju võimalus väike. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10,rannikul puhanguti 15 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, saartel kuni +6 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Enamasti Põhja-Eestis sajab vihma, lörtsi ja lund, kuid õhtuks sadu lakkab. Puhub lõunakaaretuul 3-9, õhtul rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Pärastlõunal läheb ilm jahedamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles