Nädala lõpp võib kohati tuua lörtsi- ja lumesaju

BNS
Copy
Lörtsisadu.
Lörtsisadu. Foto: Madis Veltman

Ilmateenistuse prognoosi järgi võib nädala lõpu poole kohati lörtsi ja lund sadada. 

Neljapäeva öö hakul on peamiselt pilves ilm ja sajab vähest vihma. Pärast keskööd on selgimisi ja sajuhooge hõredamalt. Edelatuul tugevneb 8-13, puhanguti kuni 20, saartel ja rannikul 12-18, puhanguti 25 m/s. Sooja on 6-11 kraadi. Päeval kattub taevas järk-järgult pilvedega ja sajuhood liiguvad Lääne-Eestist ida poole. Puhub edelatuul 8-13, puhanguti kuni 20, saartel ja rannikul 12-18, puhanguti 25 m/s. Sooja on 8-12 kraadi. 

Reede öö hakul on pilves ilm ja sajab vihma, pärast keskööd läheb sadu loode poolt alates üle lörtsiks. Hommikuks pilved hõrenevad ja sajuhooge on harvem. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul 10-14, puhanguti 22 m/s, pärast keskööd pöördub loodesse. Öö hakul on sooja 4-8 kraadi, pärast keskööd loode poolt alates temperatuur langeb, jäädes hommikul vahemikku -1 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mõnes kohas sajab lörtsi ja lund, rannikul kohati ka vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul lääne- ja loodetuul 8-13, puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on lume- ja lörtsihooge, rannikul võib ka hoovihma sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi, meretuulega rannikul on kuni 4 kraadi sooja. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Pärastlõunal saartel pilvisus tiheneb ja hilisõhtul võib ka lörtsi ja vihma sadada. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s, hilisõhtul tugevneb saartel edelatuul kuni 10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi, saartel ja läänerannikul on kuni 5 kraadi sooja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles