Eelolev nädal toob paiguti kuni kümme soojakraadi, kuid öösiti võib sadada ka lund

BNS
Copy
Tartus sadas maha esimene lumi.
Tartus sadas maha esimene lumi. Foto: Riigiteaduste Selts

Kuigi eeloleva nädala ilm pakub vihmale sekka ka lund ja lörtsi, kerkib päevane õhusoe esmaspäeval ja teisipäeval üheksa ja kolmapäeval koguni kümne kraadini.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Saartelt alates hakkab vihma sadama. Sadu levib mandrile, ida pool võib sadada ka lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, saartel ja läänerannikul tuleb 5-8 kraadi sooja. Esmaspäeva päeval on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub kagutuul 6-12, rannikul puhanguti 15-17 meetrit sekundis. Sooja on Ida-Eestis 3-5, Lääne-Eestis 6-9 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, ida pool ka lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, saartel ja läänerannikul kuni +8 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves ilm. Ajuti sajab vihma, ida pool ka lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 meetrit sekundis , õhtul pöördub saartel edelasse ja nõrgeneb veidi. Sooja on 1-5, saartel ja läänerannikul kuni 9 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 1-7 kraadi. Hommikuks läheb mõnevõrra soojemaks. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Ajuti sajab vihma. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15 meetrit sekundis, rannikul kuni 18. Õhtul läheb veelgi tuulisemaks. Sooja on 7-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles