Soe november saab lähipäevadel jätku

BNS
Copy
Sügis Kadriorus.
Sügis Kadriorus. Foto: Sander Ilvest

Soe november, kui õhusooja maksimumid ulatuvad 10 kraadini, saab ilmateenistuse prognoosi järgi lähipäevil jätku.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval pilvisus kõikjal tiheneb ja kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, pärastlõunal rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-11 kraadi. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, hommikul saju võimalus väheneb. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Sooja on 2-7, rannikul paiguti 9 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 2-8 m/s. Sooja on 6-10 kraadi, õhtupoolikul temperatuur langeb.

Emaspäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, rannikul on sooja 5-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Õhtul saju võimalus väheneb ja pilvisus hõreneb. Puhub läänekaare tuul 3-7, Kirde-Eestis loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles