Eeloleva nädala esimene pool toob kuni 14 soojakraadi

BNS
Copy
Sügis Kadriorus.
Sügis Kadriorus. Foto: Sander Ilvest

Algava nädala esimeses pooles jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile, oodata on nii vihma kui ka päikesepaistet ning teisipäeval koguni kuni 14 kraadini ulatuvaid õhutemperatuure.

Ööl vastu esmaspäeva on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 9-13 kraadi.

Teisipäeva öösel on valdavalt pilves ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Teisipäeva päeval on valdavalt pilves ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja 9-14 kraadi.

Kolmapäeva öösel on valdavalt pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Hommikupoole ööd jõuab saartele tihedam sajuala, mis laieneb mandrile. Puhub valdavalt lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 7-11 kraadi. Kolmapäeva päeval on valdavalt pilves ilm. Vihmasadu levib üle maa läänest itta. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub valdavalt lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhtul tuul veidi tugevneb. Sooja on 9-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles