Lähipäevil jäävad õhusooja maksimumid 11 ja 13 kraadi vahele

BNS
Copy
KALAMAJA PARK. TALLINN, EESTI, 26OCT15.
Pildil päike paistab puulatvades sügiseses Kalamaja pargis.
sügis, värvilised lehed, park, kollased lehed, ilm, aastaajad, kuldsed puulehed
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
KALAMAJA PARK. TALLINN, EESTI, 26OCT15. Pildil päike paistab puulatvades sügiseses Kalamaja pargis. sügis, värvilised lehed, park, kollased lehed, ilm, aastaajad, kuldsed puulehed tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi jäävad lähipäevil õhusooja maksimumid 11 ja 13 kraadi vahele. 

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma, Kirde-Eestis võimalik ka lörtsi. Pärast südaööd jõuab saartele uus sajuala vihmana, mis laieneb kiiresti ida suunas ja kohati on sadu tugev. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5-11, Kirde-Eestis öö hakul 2-4 kraadi. Päeval on pilves ilm ja sajab vihma. Õhtupoolikul Edela-Eestist alates sadu lakkab ja taevas selgineb. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse ja tugevneb puhanguti 18 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 7-11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, pärastlõunal saju tõenäosus väheneb. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, pärastlõunal pöördub läände ja loodesse ja veidi nõrgeneb. Sooja on 7-11 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s, pärast südaööd nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraad, rannikul on sooja kuni 7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõuna on olulise sajuta, pärastlõunal jõuab saartele ja Lõuna-Eestisse vihm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles