Lähipäevad toovad lörtsi ja öiseid miinuskraade

BNS
Copy
Lörtsisadu Tallinnas
Lörtsisadu Tallinnas Foto: Madis Veltman

Eelolevatel päevadel on oodata vihma- ja lörtsisadu ning esialgu vaid öödega piirduvaid miinuskraade.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool esineb lörtsi- ja vihmahooge. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, puhanguti kuni 15 m/s, saartel ja läänerannikul 10-15, puhanguti kuni 20 m/s. Pärast keskööd tuul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kuni 7 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi, õhtul jõuab saartele tihedam sajuala. Puhub loodetuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, pärastlõunal nõrgeneb läänekaaretuul 3-8 m/s. Õhtul pöördub Lääne-Eestis lõunasse. Sooja on 3-8 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Vihmasadu laieneb üle maa, Ida-Eestis tuleb ka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on +4 kuni +9, Ida-Eestis -2 kuni +3 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vihma, Kirde-Eestis võib ennelõunal sekka tulla ka lörtsi. Pärastlõunal sajutõenäosus väheneb. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vihma, Kirde-Eestis võib ennelõunal sekka tulla ka lörtsi tulla. Pärastlõunal sajutõenäosus väheneb. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Hommikul hakkab saartelt alates vihma sadama. Puhub kagu- ja idatuul 5-10 m/s. Õhtul pöördub tuul saartel loodesse. Sooja on 8-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles