Eeloleva nädala esimene pool tuleb üsna sügisene

BNS
Copy
Sügis, hommik, sügishommik, oktoober, värvilised puud pargis. Vaher, vahtrapuu.
Sügis, hommik, sügishommik, oktoober, värvilised puud pargis. Vaher, vahtrapuu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Algava nädala esimesel poolel näitab sügis juba enda kõledamat poolt, tuues nii vihma kui ka kohati üsna tugevat tuult.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 3-9, maapinnal võib õhutemperatuur kohati 0-kraadi lähedale langeda, rannikul on kuni 12 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab kohati, pärastlõunal laialdasemalt vähest vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 meetrit sekundis, ennelõunal on Ida-Eestis nõrk ja muutliku suunaga tuul. Sooja on 10-13 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, Kagu-Eestis on tihedam sadu. Puhub lõunakaaretuul 2-7 meetrit sekundis, hommikul pöördub tuul saartel loodesse. Sooja on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, õhtuks pöördub kirdesse 3-8, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja on 9-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma. Kirdetuul tugevneb hommikuks 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 meetrit sekundis. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma. Puhub kirdetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 meetrit sekundis. Sooja on 9-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles