Lähipäevad püsivad soojad, õhutemperatuurid küündivad kohati üle 20 kraadi

BNS
Copy
Tuleb pilvine, kuid võrdlemisi soe ilm.
Tuleb pilvine, kuid võrdlemisi soe ilm. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsib ilm lähipäevil võrdlemisi soe ja õhutemperatuuri maksimumid ulatuvad üle 20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm ning kohati tekib udu. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, hommikuks tugevneb rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 6-11, saarte rannikul kohati kuni 14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub ida ja kirdetuul 6-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 9-13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma. Puhub kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on udu. Puhub valdavalt kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ning laialdaselt sajab hoovihma. Puhub lõuna-, edelatuul 4-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles