Esimesed septembripäevad tulevad võrdlemisi päikselised

BNS
Copy
Kass päikselisel päeval.
Kass päikselisel päeval. Foto: OLIVER MATKUR/PM/SCANPIX BALTICS

Septembri esimesed päevad toovad veidi rõõmsamat vaheldust, pakkudes päikesepaistet ja veidi üle kahekümne kraadi ulatuvaid maksimumtemperatuure.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja tekib udu. Puhub lääne- ja loodetuul 2-7, põhjarannikul põhja- ja loodetuul 5-10, puhanguti 14 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kohati 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal jääb sajuhooge harvemaks. Puhub põhjakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9, saarte rannikul kohati kuni 14 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub ida- ja kirdetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 4-9 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhtul lääne poolt alates pilvisus tiheneb ning Lääne-Eestis hakkab kohati ka hoovihma sadama. Puhub ida- ja kagutuul 4-9 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles