Neljapäeval tuleb kuni 20 kraadi sooja

BNS
Copy
Pilved
Pilved Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni 20 kraadi sooja ning paljudes kohtades sajab vihma. 

Öösel on valdavalt pilves ilm. Liivi lahele jõuab sajuala ja levib üle maa kirdesse. Loode-Eestis on saju tõenäosus väiksem. Mandril puhub tuul enne südaööd lõunakaarest 3-8 m/s, saartelt alates pöördub idakaarde ning tugevneb 4-10, Lääne-Eesti rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 8-13 kraadi, rannikul kuni 16 kraadi. 

Peipsi järvel puhub öösel lõunakaare tuul 3-8 m/s, vastu hommikut pöördub tuul idakaarde. Laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Pärast keskööd hakkab vihma sadama ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 11-13 kraadi. 

Hommikul püsib valdavalt pilves ilm ning paljudes kohtades sajab vihma. Päeva jooksul loode poolt alates pilvkate hõreneb ja saju tõenäosus väheneb. Pärastlõunal on sajuhooge veel Lõuna- ja Ida-Eestis, õhtul taandub sadu Venemaale. Tuul pöördub põhjakaarde ja puhub 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. 

Peipsi järvel puhub hommikupoolikul ida- ja kirdetuul 4-9 m/s, pärastlõunal tugevneb kirde- ja põhjatuul puhanguti 12 m/s. Laine kõrgus on 0,4-0,9 meetrit, õhtu poole kuni 1,2 meetrit. Sajab vihma, õhtul saju tõenäosus väheneb. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 15-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles