Ees on ootamas vihmased ilmad

BNS
Copy
Vihm.
Vihm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi on ees ootamas võrdlemisi vihmased ilmad ning õhusooja maksimumid eriti enam üle 20 kraadi ei tõuse.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma, suurem on tõenäosus Lõuna- ja Ida-Eestis. Tuul puhub lõunakaarest 3-8 m/s, pärast keskööd pöördub alates saartest kirdesse ja põhja ning tugevneb rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Peamiselt Ida-Eestis sajab hoovihma, õhtu poole saju tõenäosus väheneb. Puhub põhjakaare tuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärast keskööd sajab kohati hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 3-8, rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 6-12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 3-8 m/s, pärastlõunal Lääne-Eestis nõrk muutliku suunaga tuul. Sooja on 16-20 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 5-10, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib hoovihma sadada. Õhtul jõuab saartele sajuala ja liigub edasi mandrile. Tuul pöördub kagusse ja itta ning tugevneb õhtuks 4-10, saartel ja Liivi lahe ääres puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles