Lähipäevil on sajurohked ilmad

BNS
Copy
Tallinn, turistid. 2017
Tallinn, turistid. 2017 Foto: Erik Prozes

Nädalavahetus ja algav nädal on ilmateenistuse teatel vihmarohked, vähema vihmaga tõotab tulla vaid pühapäev.

Ööl vastu laupäeva on peamiselt pilves ja vihmane ilm. Kohati võib olla äikest ja sadu on tugev. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15, Liivi lahe piirkonnas kuni 18 m/s. Hommikuks pöördub tuul Lääne-Eesti saartel läänekaarde. Õhutemperatuur on 9-15 kraadi. Laupäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, kohati on äikest. Pärastlõunal Lääne-Eestist alates jäävad sajud harvemaks. Puhub läänekaare, ennelõunal Ida-Eestis lõunatuul 3-9, puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 16-20 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on selge või vähese pilvisusega ilm, vaid öö hakul on Ida-Eestis pilvisem ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 6-11, rannikul 13-16 kraadi. Pühapäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 18-23 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vähese, saartel vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 9-14, rannikul kohati 17 kraadi. Esmaspäeva päeval saartelt alates pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib aeglaselt üle mandri itta, on äikeseoht. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 18-23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 11-16 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, pärastlõunal lääne- ja edelatuul 3-9 m/s, äikse ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 18-23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles