Lähipäevadel ulatuvad õhusooja maksimumid 18 kraadini

BNS
Copy
Kevad näitab ennast mitmest erinevast küljest.
Kevad näitab ennast mitmest erinevast küljest. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevadel õhusooja maksimumid 18 kraadini.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm ning kohati võib udu tekkida. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 1-6 kraadi 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul, Soome lahe rannikul ka läänetuul 4-9, puhanguti 13 m/s. Sooja on 13-18, rannikul kohati 8-11 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 5-9, puhanguti 12, rannikul kuni 15 m/s. Sooja on 7-13 kraadi. 

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, meremõjuga rannikul tuleb kuni +6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s, pärastlõunal saartel edela- ja lõunatuul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 8 kraadi.

Laupäeva öösel on mandril selge või vähese pilvisusega, saartel vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Lääne pool hakkab hoovihma sadama ja õhtuks jõuavad sajuhood ka Ida-Eestisse. Puhub valdavalt edelatuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 13-18 kraadi, rannikul 10 kraadi ümber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles