Lähiajal veel öistest miinuskraadidest lahti ei saa

BNS
Copy
Hommikune härmatis Harjumaal
Hommikune härmatis Harjumaal Foto: Erik Prozes

Ilmateenistuse prognoosi järgi lähiajal veel öistest miinuskraadidest lahti ei saa. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab veidi vihma. Puhub läänekaare tuul 3-9, õhtuks pöördub loodesse ja põhja ning tugevneb rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 6-12 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjatuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi vihma või lörtsi sadada. Puhub loode- ja põhjatuul, põhjarannikul pärastlõunal läänetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. 

Pühapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi, rannikul on kohati 1-3 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib veidi vihma või lörtsi sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 5-9 kraadi.

Esmaspäevaks mõlemad rõhualad nõrgenevad ja tuul nõrgeneb ning on muutliku suunaga. Sajuhooge on laialdasemalt ning vihma sekka tuleb ka lörtsi. Õhutemperatuur on öösel vahemikus -2 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kuni +4 kraadi, päeval on sooja 5-10 kraadi.

Teisipäeval muutub madalrõhuväli tasapisi mõjusamaks. Lisandub pilvi ja vihma tõenäosus suureneb. Tuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel vahemikus -2 kuni +3 kraadi, saartel ja rannikul tuleb kuni +6 kraad, päeval tuleb sooja 6-11 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles