Lähipäevade soojamaksimumiks jääb 15 kraadi

BNS
Copy
Kevad.
Kevad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi jääb lähipäevadel soojamaksimumiks 15 kraadi, öösiti aga on jätkuvalt kohati ka miinuskraade. 

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 5-8 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 3-8, õhtuks pöördub põhjakaarde ja tugevneb rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 6 kraadi.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjatuul 2-7, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdalt loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles