Lähipäevadel veel öistest miinuskraadidest lahti ei saa

BNS
Copy
Kevade alguseks on ka esimesed sinililled nina maa seest välja pistnud.
Kevade alguseks on ka esimesed sinililled nina maa seest välja pistnud. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi lähipäevadel veel öistest miinuskraadidest lahti ei saa ning ka päeviti on võrdlemisi jahe.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, hommikul saartelt alates pilvisus tiheneb ja hakkab sadama vihma ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, keskööst pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +4 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ning vihma- ja lörtsisadu levib itta. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 7-11, puhanguti 16 m/s, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti kuni 21 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 7-10, puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 18 m/s, pärast keskööd nõrgeneb veidi ja pöördub saartel loodesse. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, pärastlõunal võib sekka ka lund tulla. Õhtul pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal läände- ja loodesse 5-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 7-13, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 2-8, Kagu-Eestis kuni 10 kraadi.

Teisipäeva öösel pilvisus tiheneb ning mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 7-13, rannikul puhanguti kuni 18 m/s, pärast keskööd pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, õhtul saju tõenäosus väheneb. Tuul pöördub kõikjal loodesse ja puhub 7-13, rannikul puhanguti 18 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 2-6 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles