Pühapäev toob kuni kuus kraadi sooja, eelolev nädal näitab pisut päikest

BNS
Copy
Pilved ja päike.
Pilved ja päike. Foto: Volker Riechert/PantherMedia / Volker Riechert

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast Soome ja kergitab termomeetrinäidud kuni kuue soojakraadini. Eeloleval nädalal näeb pisut päikest.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva valdavalt pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma, öö hakul ka lörtsi ja kohati tekib udu. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, rannikualadel puhanguti kuni 15 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 2-6, Kirde-Eestis on öö hakul õhutemperatuur -1 kuni +1 kraadi.

Peipsi järvel puhub Lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Lainekõrgus pool kuni üks meeter. Sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on mõõdukas, kuid hommikul võib udu tekkida. Sooja on 2-4 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja kohati ka lörtsi. Õhtul saartelt alates pilvisus hõreneb ning sadu lakkab. Puhub edelatuul 4-10, rannikualadel puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal pöördub tuul saartelt alates läände ja loodesse. Sooja on 2-6 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 5-10, puhanguti 13 m/s, õhtul pöördub tuul läände ja loodesse. Lainekõrgus 0,5-1 meeter. Aeg-ajalt sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 3-5 kraadi.

Eelolev nädal näitab veidi päikest

Uuel nädalal on kõrgrõhkkondade toel mõnevõrra päikesepaistet oodata. Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab veidi vihma ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab veidi vihma, lörtsi ja lund. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi. Pärastlõunal läheb jahedamaks.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 3-9, öö hakul põhjarannikul loodetuul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 2-7, rannikul tuleb kohati null kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul pöördub põhjast läände ja edelasse ning tugevneb hommikuks 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 2-7 kraadi, rannikul tuleb kohati null kraadi.

Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb. Pärastlõunal sajab mitmel pool lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles